Skapa en kurs och bjud in dina elever

När du hämtat dina elevgrupper kan du skapa kurs och bjuda in dem

För att dina elever ska få tillgång till dina kurser måste du först ha hämtat dina elevgrupper.

Läs mer om det här!

Välj ett läromedel och klicka på Skapa kurs.

Klicka på kursen du just skapat. Gå sedan till fliken Kursdeltagare.

Klicka på Bjud in grupper.

Välj den eller de grupper som ska ha tillgång till just denna kurs.

Nu ser eleverna kursen som du har skapat nästa gång de loggar in och ni är redo att börja jobba tillsammans!