Vad är digitala läromedel från NE och hur fungerar det?

Digitala läromedel från NE kombinerar trovärdigheten, överblicken och pedagogiken i traditionella läromedel med dynamiken, flexibiliteten och användarvänligheten du får med digitala verktyg. Det bästa från två världar, helt enkelt.

Läromedel från NE erbjuder ett rikt text-, bild- och filmmaterial som ständigt utvecklas och uppdateras. Mängder av interaktiva övningar och en integrering med våra övriga kunskapstjänster ger tillsammans Sveriges mest kompletta läromedel.

Det är enkelt att komma igång och våra läromedel är helt webbaserade. Det betyder att det inte krävs någon installation på datorn, surfplattan eller mobilen, utan all tillgång sker via inloggning på NE.se.