Ett personligt konto gör att du som har tillgång till NE i skolan också kan använda NE utanför skolan, till exempel hemma. Ett personligt konto ger dig också tillgång till våra appar.

Om er skola har ett abonnemang och ni använder er av rätt länk till NE så kommer ni bli gruppinloggade. Symbolen uppe till höger med de tre små figurerna visar att ni är gruppinloggade. Detta läge kommer du endast åt via skolan eller en skolportal om ni har en sådan.

Alla lärare och elever kan också skapa personliga konton på NE.se som gör det möjligt att använda tjänsterna även hemifrån. Detta konto är helt utan kostnad eftersom det ingår i ert abonnemang

Att skapa ett personligt konto är enkelt:

1. Gå in på NE.se från en enhet på din skola. När du är gruppinloggad klickar du på skolan uppe till höger och sedan på "Skapa personligt konto".

2. Fyll i dina uppgifter och klicka på "Registera".

3. Du blir nu automatiskt inloggad på det personliga konto du precis har skapat. Genom att logga in med din e-post och det lösenord du valt kommer du åt våra tjänster även hemifrån.

Om du skulle vilja ändra någon av uppgifterna som du har skapat så klickar du bara på den runda symbolen uppe till höger och väljer "Mitt konto".