Sedan 2015 kan man som privatperson köpa det som tidigare var Norstedts randiga ordböcker genom NE. Detta kan man antingen göra i digital form på Ord.se eller i tryckt form.

För mer information kring vårt utbud och våra priser för företag ber vi er att kontakta oss genom våra formulär på Ord.se.

Önskar du köpa någon av våra tryckta ordböcker kan du se vårt utbud här. Vi hänvisar sedan till Bokus, Adlibris eller annan valfri bokhandel.