Absolut kan du det! Börja med att skapa en kurs och bjud in gruppen av elever till din kurs. Mer om hur du gör detta kan du läsa här.

Klicka sedan in på din skapade kurs och markera en text i ett avsnitt. Du kommer då se en ruta fällas ut. Här kan du välja vilken färg du vill att markeringen ska ha samt lägga till en anteckning.

Fyll i en kommentar och klicka på klar.

Nu kommer kommentaren endast vara synlig för dig som lärare. Klicka på anteckningsrutan.

Bocka i att kommentaren ska vara synlig för eleverna och klicka sedan på Klar.

Nu kommer eleverna som är kopplade till kurs att se din anteckning!