För att datorn skall lagra dina inloggningsuppgifter när du bockar för rutan "Fortsätt vara inloggad" så kan du behöva se över inställningarna i din dator.

Här nedan kommer tre saker som är bra att kontrollera:

1. Kontrollera så att du har den senaste versionen av din webbläsare. Ladda annars hem den senaste uppdateringen.
  2. Säkerställ att din dator tillåter cookies. Utan cookies funkar inte "Kom ihåg mig"-funktionen.
  3. Se över så att din dator inte har en inställning som raderar all historik/cookies.