För att dina elever ska få tillgång till dina kurser måste du först ha hämtat dina elevgrupper. Läs mer om det här!

Klicka på Läromedel på din startsida och sedan på det ämne som du vill starta en kurs i. Därefter klickar du på rutan där det står Skapa kurs. Då skapar du en unik version av läromedlet.

Fyll i uppgifterna och klicka på Spara.

När du sedan klickar på den kurs som du skapat, så ska du bjuda in grupper.

Detta gör du under fliken Kursdeltagare.

Klicka på Bjud in grupper.

Nu ska du välja vilka grupper som ska få tillgång till kursen. Ser du inga grupper i listan måste du först hämta dina grupper. Det gör du under Mina grupper.

När du bjudit in grupper kan du se vilka elever som tillhör listan. Klicka på de tre små prickarna till höger och välj Visa elever.

När eleverna i gruppen du bjudit in loggar in på NE och klickar Läromedel, så kommer din kurs att synas även för dem. Nu är ni redo att börja jobba tillsammans!