Du kan enkelt uppdatera dina kortuppgifter under Mitt konto som du hittar genom att föra muspekaren över ditt namn i toppmenyn när du är inloggad. Därefter klickar du på Abonnemang och där ges du möjligheten att uppdatera dina kortuppgifter.

Vi rekommenderar dig att säkerställa att ditt bankkort inte har utgått samt att det är öppet för köp i internetbutiker.

För NE-kunder med bankkort hos Nordea:
Nordea har uppdaterat sitt standardläge för kortköp i internetbutiker. I standardläget är Nordeas bankkort bara öppna för köp i internetbutiker kopplade till MasterCard SecureCode eller Verified by Visa, d.v.s., inköpsställen där du använder Mobilt BankID eller kortläsare för att bekräfta köpet.

NE har i dagsläget inte den kopplingen men du kan självklart fortfarande använda ditt bankkort för abonnemang på våra tjänster.

Läs mer på Nordeas hemsida om hur du går tillväga. http://www.nordea.se/privat/vardagstjanster/kort/Internetkop.html