Alla lärare, inte bara de som är administratörer, kan skapa sina egna unika grupper.

När du har hämtat dina grupper så klickar du på Alternativ. En flik fälls när där du kan välja Skapa grupp.

Ge gruppen ett namn. (T.ex. “Extra matte”, “Projektgrupp EU-dagarna”, “Franska åk 8” beroende på syftet med gruppen) och klicka Skapa grupp.

Klicka sedan Lägg till elev och skriv e-postadresserna till de elever som du vill ska utgöra gruppen. Därefter kan du bjuda in gruppen till din kurs!