I några av de digitala läromedlen från NE finns det möjlighet att ladda ner och skapa en PDF-fil av innehållet. På så sätt får du en utskriftsvänlig version som du kan spara på din dator eller skriva ut.

Klicka på Ladda ner och välj den vanliga varianten eller den lättlästa.

Spara filen på din dator eller välj att skriva ut den genom att klicka på symbolen uppe till höger i det svarta fältet.

Med hjälp av QR-koden hittar man enkelt tillbaka till onlineversionen.