Om du har skapat ditt abonnemang efter augusti 2019 så har du möjlighet att byta abonnemang från ett paket till ett annat.

Logga in på ditt konto och för muspekaren över ditt namn uppe till höger. Välj Mitt konto.

Klicka på Abonnemang.

Här kan du välja Byt abonnemang

Du slussas därefter vidare till sidan som visar de olika abonnemangspaketen och du kan då välja vilket du önskar byta till. När du har gjort ditt val kommer ändringen att gå igenom när din nästa abonnemangsperiod startar.