Välj att betala per månad eller köp ett årsabonnemang till rabatterat pris. Oavsett vad du väljer ingår det alltid en kostnadsfri vecka innan abonnemangskostnaden debiteras dig.

Här nedan följer en förteckning över abonnemangen och vad de innehåller. Klicka gärna på länkarna för att läsa mer!

• NE Utforska
    Nationalencyklopedin
    Svenska ordboken
    Stora engelska ordboken
    Synonymordboken
    Korsordshjälpen
  • NE Fördjupa
    Nationalencyklopedin
    Svenska ordboken
    Engelska ordböcker (lilla, stora och professionella)
    Synonymordboken
    Ordböcker i spanska, franska, tyska, italienska, ryska och arabiska
    Världens länder
    Världens religioner
    Världens klimat
  • NE Familj
    Nationalencyklopedin
    Svenska ordboken
    Engelska ordböcker (lilla, stora och professionella)
    Synonymordboken
    Ordböcker i spanska, franska, tyska, italienska, ryska och arabiska
    Världens länder
    Världens religioner
    Världens klimat
    Uppslagsverket Junior
    Juniorappar
    Korsordshjälpen