NE.se är en webbaserad tjänst som inte är plattformsberoende. Det betyder att du kan använda våra tjänster på allt från en Android telefon till en Mac dator.

Öppna bara din webbläsare och skriv ne.se i adressfältet så kommer hemsidan att anpassa sig efter storleken på din enhet. Detta gör det väldigt enkelt och smidigt att använda NE.se vart du än befinner dig.

Använd gärna de senaste versionerna av Google Chrome, Safari eller Firefox för bästa användarupplevelse.

Vi rekommenderar inte Microsoft Edge eller Microsoft Explorer.