Javisst! Börja med att skapa en kurs och bjud in gruppen av elever till din kurs.
Mer om hur du gör detta kan du läsa här.

Klicka sedan in på din skapade kurs och markera en text i ett avsnitt. Du kommer då se en ruta fällas ut. Här kan du välja vilken färg du vill att markeringen ska ha samt lägga till en anteckning.

Fyll i en kommentar och glöm inte att klicka på Klar.

Nu kommer kommentaren endast vara synlig för dig som lärare.
Önskar du att anteckningen ska vara synlig för dina elever så klicka på den blå kvadraten (anteckningsrutan).

Bocka i att kommentaren ska vara synlig för eleverna och klicka sedan på Klar.

Nu kommer eleverna som är kopplade till kursen att se din anteckning.

I dagsläget (oktober 2019) är det tyvärr inte möjligt att använda dessa funktioner i den lättlästa versionen av digitala läromedel från NE.