Du måste kontrollera dina inställningar i din webbläsare, det är olika beroende på vilken webbläsare du använder.

För att datorn skall lagra dina inloggningsuppgifter när du bockar för rutan "Fortsätt vara inloggad" så måste du kanske se över inställningarna i din dator.

Här nedan kommer tre saker som är bra att kontrollera:

1. Säkerställ att du har den senaste versionen av webbläsaren. Prova annars att uppdatera den.
2. Säkerställ att din dator tillåter cookies. Utan cookies funkar inte kom ihåg mig funktionen.
3. Säkerställ att din dator inte har en inställning som raderar all historik / cookies.