NE.se är inte plattformsberoende, vilket betyder att du kommer åt våra tjänster om du så sitter på en Android telefon eller en Mac dator. Öppna bara din webbläsare och skriv ne.se i adressfältet så kommer hemsidan att anpassa sig efter storleken på din enhet. Detta gör det väldigt enkelt och smidigt att använda NE.se vart du än befinner dig.

Vi rekommenderar att använda webbläsaren senaste versionerna av Google Chrome, Safari eller Firefox för bästa upplevelse av våra tjänster.