Om du har skapat ett personligt konto hos oss kan du logga in med hjälp av följande externa tjänster:

• Google
  • Microsoft

Det enda vår plattform kräver är att e-postadressen ni har angett vid registrering på NE.se är densamma som ni använder på Google/Microsoft.

Det går även att komma åt NE.se via Skolfederationen, läs mer om detta här.

När du befinner dig på skolan behöver du inte logga in med ditt personliga konto för att använda NE. Din skola kan antingen vara uppkopplad på IP nummer d v s att ni blir automatiskt gruppinloggade om ni är uppkopplade på skolans nätverk. Eller så kommer ni åt NE.se via er portal (SchoolSoft, It's Learning, Unikum etc.)