Om ditt bibliotek har tecknat ett abonnemang hos oss kan du som biblioteksbesökare använda dig av NE antingen via bibliotekets egna datorer eller via din egna enhet.

Om du kopplar din egna dator eller surfplatta till bibliotekets nätverk och sedan går in på ne.se så blir du automatiskt inloggad på bibliotekets abonnemang. Om du inte blir det så kommer du åt våra tjänster genom NE länken på ditt biblioteks hemsida. Vi brukar finnas under Databaser eller digitala tjänster.

Om ditt bibliotek har tecknat ett abonnemang med fjärråtkomst så kan du komma åt NE hemifrån via ditt lånekort. Då går du in på bibliotekets hemsida och letar upp NE länken. Där får du fylla i ditt lånekortnummer och kommer sedan bli inloggad när du är hemma.

Har du några som helst frågor om åtkomst till NE via ditt bibliotek är du välkommen att höra av dig till vår Support.