Ett personligt konto gör att du som har tillgång till NE i skolan också kan använda NE utanför skolan, till exempel hemma. Ett personligt konto ger dig också tillgång till våra appar.

När ni befinner er på skolan krävs ingen inloggning eftersom alla på skolan per automatik har tillgång till NE.se om er skola har ett abonnemang hos oss.

Om er skola har ett abonnemang och ni använder er av rätt länk till NE så kommer ni bli gruppinloggade. Symbolen uppe till höger med de tre små figurerna visar att ni är gruppinloggade. Detta läge kommer du endast åt via skolan eller en skolportal om ni har en sådan.

Alla lärare och elever kan också skapa ett personligt konto till NE.se som gör det möjligt att använda NE.se även hemifrån och via våra appar. Detta konto är helt utan kostnad eftersom det ingår i ert abonnemang

Att skapa ett personligt konto är enkelt, gör enligt nedan:

1. Gå in på NE.se från en dator på din skola, klicka på skolan uppe till höger och sedan på "Skapa personligt konto".

2. Fyll i dina uppgifter och klicka på "Registera".

3. Du blir nu automatiskt inloggad på ditt personliga konto du precis har skapat. Här kommer du åt våra tjänster även hemifrån.

Om du skulle vilja ändra någon av uppgifterna som du har skapat så klickar du bara på den runda symbolen uppe till höger och väljer "Mitt konto".