Du kan enkelt uppdatera dina kortuppgifter under Mitt konto som du hittar genom att trycka på den turkosa ikonen uppe i det högra hörnet när du är inloggad. Därefter går du till Översikt och där ges du möjligheten att uppdatera dina kortuppgifter.

Vi rekommenderar dig även att besöka din internetbank och därigenom säkerställa att ditt bankkort inte har utgått samt att det är öppet för köp i internetbutiker.

För NE-kunder med bankkort hos Nordea:
Nordea har uppdaterat sitt standardläge för kortköp i internetbutiker. I standardläget är Nordeas bankkort bara öppna för köp i internetbutiker kopplade till MasterCard SecureCode eller Verified by Visa, d.v.s., inköpsställen där du använder Mobilt BankID eller kortläsare för att bekräfta köpet.

NE har i dagsläget inte den kopplingen men du kan självklart fortfarande använda ditt bankkort för abonnemang på våra tjänster.

Läs mer på Nordeas hemsida om hur du går tillväga. http://www.nordea.se/privat/vardagstjanster/kort/Internetkop.html

Vi uppmuntrar alltså även NE-kunder med andra typer av bankkort att säkerställa att era kort är öppna för internetköp.