Så här djuplänkar du med urklipp

Använder din skola varken Google Classroom eller Microsoft Teams går det utmärkt att länka med urklipp istället

Genom att använda Dela-funktionen skapas en djuplänk från textstycket, filmen eller övningen som du vill dela.

För muspekaren över rubriken så dyker Dela-symbolen upp.

Klicka på Dela-symbolen och välj det tredje alternativet kopiera till urklipp. Då sparas länken i ditt urklipp och du kan enkelt klistra in den till exempel i någon annan lärplatform, chattkanal eller länksamlingsdokument. När dina elever klickar på länken och loggar in på NE.se så kommer de att hamna precis dit där länken pekar, utan att behöva leta sig fram.

Glöm inte att det går utmärkt att länka såväl till filmer som övningar i läromedlets flikar. Bara för muspekaren över rubriken och kopiera till urklipp!