Karin från NE
Skrivet av Karin från NE

Ny design och funktionalitet på Ordböcker

Så fungerar det!

Nu har vår tjänst Ordböcker fått ett nytt utseende och ny funktionalitet!

Du behöver inte välja sökväg utan markera bara den ordbok du önskar söka i och skriv in ditt sökord i rutan överst. Du får då även upp relaterade ord i en rullgardinslista. Klicka på söksymbolen eller tryck Enter.

Multisökfunktion

Vill du söka i fler än en ordbok samtidigt så markerar du de ordböcker du vill söka i, skriver in ditt sökord och klickar söksymbolen eller Enter.

Då får du träffar i alla de ordböcker du markerat.