Så här loggar du in på NE.se hemifrån om din skola har ett abonnemang

Ett personligt konto gör att du som har tillgång till NE i skolan också kan använda NE utanför skolan, till exempel hemma. Ett personligt konto ger dig också tillgång till våra Junior-appar.

Om er skola har ett abonnemang och ni använder er av rätt länk till NE så kommer ni åt tjänsterna via en gruppinloggning när ni är anslutna till skolans nätverk. Symbolen uppe i högra hörnet visar att ni är gruppinloggade. Detta läge kommer du endast åt via skolan eller en skolportal om ni har en sådan.

Alla lärare och elever kan också skapa personliga konton på NE.se som gör det möjligt att använda tjänsterna även hemifrån. Detta konto är helt utan kostnad eftersom det ingår i ert abonnemang.

Att skapa ett personligt konto är enkelt:

1) Gå in på NE.se från en enhet när du är ansluten till skolans nätverk och klicka på skolan/kommunen uppe till höger. Välj sedan Skapa personligt konto.

2) Fyll i dina uppgifter och klicka på Registrera.

Du blir nu automatiskt inloggad på ditt personliga konto som du precis har skapat. Nu kan du komma åt våra tjänster även hemifrån genom att logga in med din e-postadress och det lösenord du valt.