Kom igång med NE Junior!

Läs mer om NE:s juniora uppslagsverk och appar

I NE Junior har vi samlat lärresurser som är särskilt anpassade för förskola och F–3. Som en del av Junior har du även möjlighet att ladda ner våra appar som är speciellt framtagna i utbildningssyfte. NE:s juniorappar är ett hjälpmedel för att stödja grundläggande språk- och matematikinlärning. Denna tjänst finns endast om din förskola eller skola har ett skol- eller kommunabonnemang hos oss.

Det juniora uppslagsverket

NE:s juniora uppslagsverk hittar du på förstasidan när du är inloggad på NE.se.

Juniorapparna

Juniorapparna är utvecklade för Apple iPad och laddas ned via AppStore, sök på Nationalencyklopedin. Apparna finns i nuläget inte för Android-enheter.

De flesta skolor och kommuner som har avtal med oss på NE har gemensamma inloggningsuppgifter. Hör av dig till oss på support@ne.se för att ta reda på vad som gäller för just din kommun eller skola!

Tänk på att ni måste vara anslutna till internet när ni loggar in på apparna. Internetuppkoppling krävs vid inloggning men apparna kan sedan användas offline. Elevernas arbeten sparas på iPadsen. Detta medför att alla kan använda samma konto.