Se elevernas namn istället för e-postadress i läromedlet

Så här ändrar eleverna sina användaruppgifter under Mitt konto.

Det är enbart eleven själv som kan ändra sina användaruppgifter. Du som lärare kan inte fylla i eller ändra elevernas namn åt dem. Så här gör eleverna för att ändra sina användaruppgifter:

1) Logga in på NE.se

2) Håll muspekaren över din e-postadress uppe i högra hörnet och klicka på Mitt konto.

3) Klicka på Användaruppgifter. Här fyller du i ditt namn. Glöm inte att klicka på Spara ändringar.

Nu kommer du att se elevens namn i stället för hens e-postadress, exempelvis under Resultat-fliken.