Hur förnyar jag mitt personliga konto?

Ditt personliga konto är giltigt i 3 år förutsatt att din skola eller arbetsplats har ett aktivt abonnemang. För att förlänga ditt personliga konto krävs det att du loggar in på ditt kontot från skolans nätverk.

1. Gå till NE.se från en dator på din skola eller arbetsplats.
  2. Klicka på den blå ikonen i toppmenyn och sedan på Logga in med personligt konto.
  3. Ange inloggningsuppgifterna för ditt personliga konto. Om uppgifterna är korrekta och du befinner dig på samma nätverk som när du ursprungligen skapade ditt konto, kommer det nu att förlängas.