Genom quiz och räkneuppgifter kan du som lärare följa elevernas resultat. Övriga uppgifter rättas utanför NE:s plattform.

Quizen rättar resultatet automatiskt och visas både för elever och för dig som lärare. Som lärare klickar du på Visa Resultat.

Klicka därefter på de tre små prickarna i uppe till höger i quizrutan och välj Resultat i rullgardinsmenyn.

När eleverna har svarat på quizet ser du här hur många rätt de haft och hur många gånger de gjort quizen.

För räkneövningarna i matematikläromedlet kan du se om eleven har svarat på uppgiften eller om eleven har markerat att de behöver hjälp.
Klicka på övningen för att se resultatet.