I Junior har vi samlat lärresurser som är särskilt anpassade för förskola och F–3. Som en del av Junior har du även möjlighet att ladda ner våra appar som är speciellt framtagna i utbildningssyfte och är anknutna till Lpfö 98/10 och Lgr 11. Denna tjänst finns endast om din förskola eller skola har ett skol- eller kommunabonnemang hos oss.

Juniorsök hittar du antingen via skolans gruppinloggade uppkoppling eller via era personliga konton i rullgardinsmenyn Läromedel.

Juniorapparna hittar du på AppStore, sök på Nationalencyklopedin. Apparna finns i nuläget inte för Android enheter.

Du loggar in på apparna med ett personligt konto eller så kan vi hjälpa er att skapa ett gemensamt konto för er skola genom att ni hör av er till support@ne.se.
Tänk på att ni måste vara anslutna till internet när ni loggar in på apparna.

Elevernas arbete sparas lokalt på iPads och inte på kontot.