Om du är student och medlem i Mecenat eller Studentkortet kan du teckna ett årsabonnemang för vårt studentpris 299 kr/år. Studentabonnemang betalas årsvis mot faktura.

Detta gör du genom att skicka följande uppgifter och välja alternativt Mecenat eller Studentkortet i våra formulär:

• Namn
  • Hemadress
  • E-postadress
  • Mecenatkortsnummer

När vi har dessa uppgifter kommer vi att kontakta dig med dina inloggningsuppgifter så att du kan påbörja ditt studentabonnemang.