Önskar du säga upp ditt privatabonnemang så loggar du in och klickar på den blå ikonen upp i det högra hörnet i toppmenyn. Den heter Mitt Konto. Där kan du sedan säga upp ditt abonnemang. Du är förstås även alltid välkommen att kontakta vårt Support så hjälper vi dig.

Du kan inte avsluta ett påbörjat abonnemang under pågående abonnemangsperiod men däremot kan du säga upp abonnemanget så att det inte förlängs med en ny abonnemangsperiod. För att inte en ny abonnemangsperiod ska påbörjas behöver du säga upp ditt privatabonnemang senast den sista dagen på den nuvarande perioden.

Observera att andra regler gäller för företags- och skolabonnemang.